0183-632955

l.gremmen@strago.nl

Hoe kunt u helpen

Word Vriend! Vrienden brengen kleur in het leven. De Stichting Vrienden van Het Gasthuis, Molenhoek en Steijndeld is volledig afhankelijk van begunstigers. Gelukkig hebben we al veel Vrienden, maar we zijn altijd op zoek om onze vriendenkring uit te breiden. Want hoe meer Vrienden, hoe meer wij kunnen doen voor de bewoners.

Hoe kunt u helpen

Indien u ook Vriend wilt worden van de bewoners van Het Gasthuis, Molenhoek en Steijndeld heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Word donateur
  • Doe een eenmalige gift (via online)
  • Geef met belastingvoordeel
  • Word Vriend via uw testament
  • Doe een schenking

Donateur
De vele donateurs zorgen ervoor dat de bewoners extra aandacht wordt gegeven door bijvoorbeeld een bloemetje op hun verjaardag; of een jaarlijkse feestmiddag met live muziek en nog veel meer. Er zijn donateurs die bedragen doneren van € 10,00 tot wel € 250,00 per jaar. Met elkaar vormen de donateurs het draagvlak onder onze stichting. Dus, doe mee en word snel Vriend van Het Gasthuis, Molenhoek en Steijndeld. U kunt al donateur worden vanaf € 10,00 per jaar.
Lees meer

Sponsor
Natuurlijk kunt u met uw bedrijf of onderneming ook sponsor worden van de Vrienden. Een leuke jaarlijkse bijdrage is van harte welkom. U kunt uw bijdrage ‘oormerken’ bijvoorbeeld voor een vakantie van de bewoners of bijdragen aan een financieel sterkere positie van de Vrienden.  
Lees meer

Eenmalige Gift (online)
Snel met iDEAL een online overboeking doen naar de Vrienden van Het Gasthuis, Molenhoek en Steijndeld.. Met uw gift kunnen wij wat extra's doen voor de bewoners. Zo hebben alle bewoners een bezoekboek ontvangen. Snel wat geven?
Lees meer

Geef met belastingvoordeel
Indien van uw periodieke gift of éénmalige gift een notariële acte wordt opgemaakt kunt u geven met belastingvoordeel.
Lees meer

Vriend via uw testament
Neem de Stichting Vrienden van Het Gasthuis, Molenhoek en Steijndeld op in uw testament. Onze stichting heeft de ANBI erkenning (Algemeen Nut Beogende Instelling) en derhalve is over uw legaat geen belasting verschuldigd.
Lees meer

Schenking
Gelukkig zijn er particulieren en instellingen die ons mooie bedragen schenken. Wilt u ons een keer een
steuntje in de rug geven, maak dan een bedrag over naar rekeningnummer NL63ABNA0479425612